APK Keuring

De APK-keuring is bij iedereen een bekend begrip. Wij kunnen alle voertuigen (<3500kg) APK keuren. We hebben de beschikking over alle apparatuur die daarvoor verplicht is. Ook hebben we al enige jaren een remmentestbank; hiermee voldoen we voor de RDW aan de gestelde eisen per 05-2014

Onder veel autobedrijven is er een prijzenoorlog gaande wat betreft de APK. Zo worden APK-keuringen aangeboden voor zeer lage tarieven of zelfs helemaal gratis. Natuurlijk zit hier het bekende addertje onder het gras. Elke auto, die bij de RDW gemeld wordt als goedgekeurd, brengt kosten met zich mee; de tijd die nodig is om een auto te keuren is toch minimaal een half uur en kan ook snel 45 minuten in beslag nemen, afhankelijk van leeftijd, auto, merk etc. U kunt nu zelf wel berekenen wat een APK-keuring aan kosten met zich meebrengt. Die kosten zullen toch met de keuring en reparatie van de auto terug verdiend moeten worden, waarbij vaak extra onnodige kosten in rekening worden gebracht.

Wij, Autoservice Dick van de Belt, werken zo niet. Wij hebben vaste tarieven voor de APK die verschillend zijn voor benzine- en diesel motoren. Ons motto zetten we hiermee extra kracht bij: service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als BOVAG bedrijf keuren we gratis bij een grote beurt, gegarandeerd!! (excl. afmeldkosten)

Ook uw auto laten keuren door Dick van de Belt? Maak een afspraak en kom bij ons langs in IJsselmuiden.